Honlapunkról

Sajtóközpont / Médiaközpont

Kiadónk, a Hírnök Média 1992-ben lett alapítva! 

MÉDIAKÖZPONT néven 2016. második felében kezdtük újraépíteni a korábban Sajtóközpontként működő honlapunkat, amely többek között az újságírók számára közvetített információkat, illetve segített munkát találni. Megújult honlapunkon továbbra is fontosnak tartjuk a médiában érvényesülni vágyók segítését, de még több sajtóhoz és médiához kapcsolódó területet építünk ki, amelyek nem csak egyediségük miatt lehet érdekes, de többek között honlapunk célzott közönségének látogatottságát is erősítik, így még nagyobb esély van arra, hogy partnerre találnak általunk, illetve igénybe vegyék a közvetített szolgáltatásokat, lehetőségeket.

MÉDIALEXIKON
Honlapunk központi területe a MÉDIALEXIKON, amelyben összegyűjtjük a Médiák résztvevőit, s lehetőség szerint olyan információkat is közreadunk, amelyek nem mindig szerepelnek nyilvánosan, vagy csak nem egyszerű megtalálni. Az adatokat folyamatosan gyűjtjük, bővítjük, illetve keressük a partnereket, szerkesztőségeket, médiákat, de várjuk azok jelentkezését, adatait, akiket még nem sikerült elérnünk. Lehetőség van az adatok közvetlen beküldésére is: ADATOK FELTÖLTÉSE médiáknak a megjelenés ingyenes!

HIRDETÉSEK FELADÁSA
Új profilunkban kiemelkedő szerepe van a
HIRDETÉSFELADÁS lehetőségének, 
amelynek gondolata régen megfogalmazódott, de mostanra sikerült kiépíteni. Ennek több oka volt, amelyeknél élen szerepelt a kapacitás hiánya, mivel cégünk többféle tevékenységgel foglalkozik. Fő terület a lapkiadás (havonta megjelenő újságunk a Hírnök Magazin), amely mellett honlaphálózatot is üzemeltetünk.
A hirdetés feladásának folyamata egyszerű – sőt, általában egyszerűbb, mintha közvetlenül a szerkesztőségeket keresnék meg. A kiválasztott reklámfelülete(ke)t megrendelik, amiről érkezik egy visszaigazolás, majd átutalással rendezik a számlát. A hirdetésfeladás részleteiről, illetve a megrendelés folyamatáról készítettünk egy leírást: Hirdetésfeladás folyamata – GYIK – GYakran Ismételt Kérdések

TAGSÁG / NÉVJEGYZÉK – ÚJSÁGÍRÓ, SZERKESZTŐ, FOTÓS, GRAFIKUS, FORDÍTÓ…
Alapvetően egy olyan felületet biztosítunk, ahol akár fotóval és bőséges önéletrajzzal – mindenki saját belátása szerint – bemutatkozhat, ami egyfajta lexikális adatbázis a média szereplőiről!
A néhány éve létrehozott Sajtóközpontunk alapját az adta, hogy segítsünk az újságíróknak, szerkesztőknek, grafikusoknak, fotósoknak… a sajtó területén elhelyezkedni. A honlap népszerű volt, viszont kiadónk egyéb területeinek fejlesztése miatt háttérbe szorult, s a válság minket is megszabdalt, de a nehéz időkben is tudtunk lépést tartani.
Az újabb fejlődések által egyre több kiadóval, szerkesztőséggel, céggel kerülünk kapcsolatba, amelyek gyakran keresnek meg minket, hogy segítsünk egy-egy feladathoz, vagy állandó munkához újságírót, fotóst, grafikust, fordítót, szerkesztőt, szervezőt… találni.

Állást, munkát, megbízást, kereső tagjaink számára többféle lehetőséget biztosítunk, hogy menedzseljék tudásukat, önmagukat, illetve az alap információkon túl, akár például referenciákat is prezentálhassanak!
– adatbázisunkban bőséges lehetőséget nyújtunk a bemutatkozásra;

– a bemutatkozásnál meg lehet jelölni, milyen munkát, feladatokat tudnak vállalni, amely alapján többféle keresési rendszerben találhatnak rá;
– országosan és határainkon túl is találhatnak munkát;
– rendkívüli eseményeknél, akár az eset közeléből tudnak tudósítót, vagy fotóst, operatőrt találni a médiák;
– a saját adatlap mellett külön területen hirdetheti meg az általa nyújtott lehetőségeket;
– szolgáltatások területünkön közvetlenül megtalálhatják a tagjaink által kínált szolgáltatásokat;
– külön területen lehet megjelentetni azokat a képességeket, illetve ötletek, amelyek alapján közvetlenül megtalálhatják az ideális munkatársat (pl. cikk XY sztárral, énekessel, vagy rövid összefoglaló az ajánlott írásról);
– saját honlapra, bemutatóoldalra linkelés;
– referenciamunkák megjelenési lehetősége;
– saját hírportálunk (www.hirnok.hu) rovataiban megjelenési lehetőség (kizárólag a profilunkhoz illő, szerkesztőnk által megjelenésre javasolt írások, ami nem csak kiadónk arculata miatt fontos, de a jövőbeni munka miatt sem mindegy.);
– hírportálunk szabadon felhasználható területe által, más médiákban megjelenés;
– részvételi lehetőség értékeléses versenyünkben, amelynél a legjobb írások szerzői kiemelt honoráriumot kapnak.
A lehetőségek folyamatosan bővülnek.

A bemutatkozást és az egyéb lehetőségek kihasználását mindenki saját lehetőségei alapján alkalmazza. Az viszont általános nézet, hogy minél több az információ, annál nagyobb az esély, hogy munkát találjon valaki. Mindenki menedzselheti önmagát. Például ismert emberekkel, zenészekkel van kapcsolata, vagyis riportot tud készíteni. A honlap nyitott, így például azok cégek is találhatnak megfelelő újságírót, fotóst, amelyek csak egy-egy PR cikket szeretnének készíttetni, de az elmúlt években sokféle megkeresés volt hasonló területen is.
A korábbi ingyenességet egy jelképes megjelenési, illetve tagdíjra módosítottuk, hogy tudjunk munkatársat biztosítani a feladat ellátásához.

ADATBANK
Adatbankunk elsősorban olyan területekhez tartozó cégeket, intézményeket gyűjt össze, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a médiához:
– sajtókapcsolatok, elérések;
– szervezetek;
– szövetségek;
– oktatási intézmények;
– ügynökségek;
– nyomdák…

 MÉDIA HÍREK
A médiához kapcsolódó, hírek, érdekességek, események, jogszabályok…

SZOLGÁLTATÁSOK 
Közvetlenül lehet megrendelni szolgáltatásokat, pl. honlap kiépítése, cikkírás, fotózás, keresztrejtvény-, sudoku készítés…

ESEMÉNYNAPTÁR
Sajtótájékoztatók, sajtó-nyilvános események helye, időpontja, leírása…

HONLAPHÁLÓZATUNK
– HÍRPORTÁLUNK
 (www.hirnok.hu) mellett
– ÁLLÁSPORTÁLUNK (www.jobvip.hu),
– VÁLLALAKOZÓ-KÖZPONTUNK (www.vallalkozokozpont.hu),
– CÉGJEGYZÉK
oldalunk (www.cimjegyzek.hu / www.vipjegyzek.hu) és a
– Mogyoród lakosságának szóló helyi hírportálunk (www.mogyorodi.hu) is sikeresen működik.

HONLAPOK KIÉPÍTÉSE ÜZEMELTETÉSE
Saját oldalaink mellett HONLAP KIÉPÍTÉSSEL és ÜZEMELTETÉSSEL is foglalkozunk, s referenciáink között vannak vállalkozások, gyártók, szolgáltatók, de mi készítettük és üzemeltetjük többek között a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ (www.tormay.hu) és a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház (www.florhosp.hu) honlapját is (további részletek: www.minta.hml.hu.

BOLTUNK és SZERKESZTŐSÉGÜNK
Üzletünk
Mogyoródon található – központunkkal, illetve szerkesztőségünkkel egy épületben. Alapvetően vegyesbolt, de – cégünkhöz méltóan – igen széleskörű a kínálat, hiszen a napi élelmiszerektől a szerszámokon és műszaki cikkeken át a terményig, szinte minden megtalálható.

ALAPÍTÁSUNK / SAJÁT MAGAZINUNK
Fontos kiemelni, hogy kiadónk, a Hírnök Média 1992-ben lett alapítva lapkiadásra, s a kezdetektől megjelenik saját újságunk, amely napjainkban is sikeres, kedvelt olvasnivaló, amit bizonyít a terjesztési helyek visszajelzése, illetve az a tény, hogy magazinunk néhány nap alatt elfogy.

Médiaközpontunk további lehetőségeket is nyújt (amelyek folyamatosan bővülnek):

Aktuális – Média HÍREK területünkön megpróbáljuk összegyűjteni a Média világának eseményeit, érdekességeit, aktuális információit, amelynél kiemelt helyet biztosítunk a médiát érintő jogszabályoknak – JOGSZABÁLYOK RENDELETEK rovatunkban.

 ÁLLÁSAJÁNLATOK – Szerkesztőségi, illetve Média munkák – újságíró, fotós, fotóriporter, szerkesztő, korrektor, fordító stb. Az ajánlatokat ÁLLÁSPORTÁLUNK (www.jobvip.hu) honlapunkon lehet megtalálni.

NÉVJEGYZÉK / ÉLETRAJZOK / Média Ki kicsoda – Névjegyzékünk rövid bemutatkozási lehetősége mellett, tagjaink számára kiemelt oldalt biztosítunk bővebb bemutatkozásokra, életrajzok, munkával, munkavállalással kapcsolatos információk közvetítésére, amely fontos információs bázis többek között azok számára, akik munkatársat keresnek, illetve a munkakeresők menedzselését is elősegíti. Tagjaink számára többek között referencia elhelyezésére is lehetőséget biztosítunk.
Ez a terület a korábban Sajtóközpontként működő honlapunk alapja volt, amelynek ötlete abból pattant ki, hogy korábban volt időszak, amikor szabadúszóként jelentek meg írásaim (Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszabadság, Népszava, Kurír, Hekus Magazin, 07 Magazin, Hajnali Krimi, Mai Nap, Blikk, Biztonságtechnika stb.). A „szabad-úszás” (nincs állandó hely, eseti megbízások vannak) az újságírók rémálma, de számomra a leggyümölcsözőbb, illetve legjobban kifizetődő lehetőség volt, aminek legfőbb
 oka, hogy jól tudtam menedzselni magam és írásaim. Ezt a tudást szeretném átadni, illetve kamatoztatni honlapunkon. Adatbázisunk fontos szerepe, hogy a profi munkatársak mellett a kezdőknek lehetőséget biztosítson a bemutatkozás mellett a referenciák közreadására, amelyhez segítséget nyújt kiadónk Hírportálja (www.hirnok.hu) is. 

SZOLGÁLTATÁSOK – Elsősorban a médiához kapcsolható szolgáltatásokat gyűjtjük össze (Honlapkészítés, Médiafigyelő, Hírügynökség, Nyomda stb.), amely mellett, fontos szerepe van tagjaink kapacitásának ajánlására, vagyis az egyéni munkák közvetítésének (cikkírás, fotózás, grafika stb.), ami kapcsolódik az Életrajzok / Média Ki kicsoda területhez is.

ADATBANK Adatbázisunkban többféle információt gyűjtünk össze, így többek között a sajtókapcsolatok, szóvivők, sajtóosztályok, szervezetek, szolgáltatók, médiaügynökségek… elérhetőségeit, adatait közvetítjük.

NAPTÁR / Médiaesemények, sajtótájékoztatók, sajtónyílvános rendezvények…  – A Sajtóesemények és tájékoztatók meghívói általában a szervezők adatbázisában szereplő szerkesztőségek, újságírók kapják meg. Naptárunkban olyan események meghívóját közvetítjük, amelyek érdekesek lehetnek.

Sajtóanyagok, tesztek, bemutatók – Hírportálunk a www.hirnok.hu a jövőben a Médiaközpont tagjainak is lehetőséget biztosít arra, hogy közreadja írásait (sajtótájékoztató, teszt stb.), amelyek referenciaként is szerepelhetnek, illetve a kiemelt sajtóanyagok is felkerülnek honlapunkra, ahonnan letölthetik.


Az információk és további területek, lehetőségek kiépítése folyamatosan történik.

Honlapunk rengeteg egyéb információt és segítséget nyújt a Média területén – amelyek részben elérhetőek, illetve folyamatosan épülnek, bővülnek!


Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy cégünk, illetve kiadónk politikailag független és kizárunk minden negatív, illetve párthoz kapcsolódó megnyilvánulást.


A weboldal a Hírnök Média honlap-hálózatához tartozik!

ÁSZF – Általános Szerződési / Felhasználási Feltételek

Hírnök Média központi ÁSZF – Általános Szerződési / Felhasználási Feltételek

KÖZPONTI Kapcsolat – Impresszum

Honlap készítés ajánlat

A Hírnök Média központi honlapja – www.hirnok.hu

 

Médiaközpont – Médiacentrum – Sajtóközpont

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás