Szerkesztőség – Együttműködés

Kiadönk többféle együttműködést tud ajánlani, amelyek a szerkesztőségek számára
modernizálást, plusz hirdetést, további bevételi lehetőségeket, jelenthet.

Sok helyen a szerkesztőségek és a megjelenések ritkítását, megszünését is eredményezte a járvány, a papír árának drasztikus emelkedése és a gazdasági helyzet, amelynél az általunk kiépített rendszer jelentheti a megoldást, a folytatást. Együttműködésünk által a helyi tájékoztatás frissítése, bővítése, modernizálása a hagyományos jelleg megtartásával, vagy a nyomdai és terjesztési kiadások átgondolása által minimális kiadással a szerkesztőségek, munkatársak pozíciójának megtartását, a tájékoztatás bővítését, erősítését eredményezheti, akár újabb bevételi források megnyitásával.

Új reklámok, hirdetésfelvétel, szervezés

Jelentős kapcsolatrendszerrel, illetve hirdetői bázissal, profi munkatársakkal és a legmodernebb internetes technikával rendelkezik kiadónk (online megrendelés, kártyás fizetés stb.), de a kötelező előírásoknak is eleget teszünk (megrendelő, GDPR, illetve adatkezelő, megrendelésre vonatkozó ÁSZF stb.). A  szerkesztőség feladata „csak” a grafika elhelyezése és egy összesített számla kiállítása felénk.
Hirdető partnereink többek között a Magyar Posta, Fővárosi Vízművek, Coca-Cola, Auchan, Aldi, JYSK, MOL, CBA, Family Frost, McDonald’s, Volánbusz, Aquaworld… … amelyek szintén gyakran keresik a helyi megjelenés lehetőségét is.

Partnerek közvetítése, kapcsolati tőke beváltása, kiaknázása

A szerkesztők és szervezők általában folyamatosan tartják a kapcsolatot a vállalkozásokkal is, illetve gyakran keresik reklámok miatt olyanok is, akik több területen szeretnének megjelenni. Az elmúlt hónapokban sok helyi lap is megszünt, viszont a cégek számára fontos, hogy reklámozni tudjanak.  Érdemes felajánlani a megjelenés lehetőségét a Hírnök Magazinban, vagy honlapunkon, állásportálunkon stb., így – egyszerűen szólva – csak egy tétellel többet kell beírni a számlára, amely által jelentős bevétel képződhet. Regionális, megyei, vagy országso megjelenéseink mellett más önkormányzati lapok, vagy akár reklámtáblák megjelenését is tudjuk közvetíteni.
A hirdetők nyernek, hiszen nem kell tovább keresni a lehetőségeket, partnereink pedig, akár többszázezres plusz bevételhez juthatnak.
További részletek az oldal alján.

Újság digitalizálása

Az internet korában a telefon, tablet és a számítógép került előtérbe, amely az újságok olvasásánál is átvette a vezetést, így azok vannak előnyben, akik könnyen áttekintehtő kiadványt jelenítenek meg a világhálón. Napjainkban pdf formátumban kerül nyomdába és a honlapokra a helyi lap, amely helyett modern, digitáslis, lapozható, könnyen olvasható változatot készítünk. Léteznek ingyenes, reklámokkal teletüzdelt lehetőségek, viszont kiadónk előfizetéses licenc joggal rendelkezik, így közvetlenül az újság jelenik meg pl.: Veresi Krónika ITT.
Partnereink számára a digitalizálást ingyenesen végezzük el! 

Újság küldése e-mail-ben

Tapasztalat, hogy igénylik az emberek a hagyomásnyos formátumú tájékoztatást, újságot, amelyek intenetes megjelenésére is komoly kereslet van, sőt egyre népszerűbb. A  helyi lap megjelenésének e-mail-ben történő küldésével, népszerűsítésével, a címlap és a tartalomból kienelt címekkel ráirányíthatjuk a figyelmet az aktuális számra, így mégnagyobb olvasottságot lehet elérni. Nem csak az újság olvasótáborának növekedését lehet elérni, de sok helyen a terjesztés és nyomdai költségek csökkentése mellett a modrenizálás lendíti fel az olvasottságot.
A küldést jelképes díjért, 10 000 Ft-tól tudjuk biztosítani (pontos árak oldalunk alján)
Kiadónk profi levelezőrendszerrel, programmal, illetve licencjogokkal rendelkezik.

Olvasók, adatbázis, e-mail címek, helyi feliratkozók

E-mail címe szinte mindenkinek van, hiszen a céges és magán levelezés mellett a legtöbb ügyintészéshez is követelmény.  
1. Lakosok célzott feliratkozása: jelentős olvasói táborral rendelkezünk, amely mellett  leválasztjuk és kiépítjük a helyi adatbázist, amelynél a lehető legtöbb forrás – honlap, közösségi médiad stb. – kihasználásával felhívjuk a figyelmet, hogy fel lehet iratkozni a helyi információk e-mail értesítésére.
2. Vállalkozások ösztönzése: Info-Központ honlapunkon (www.info-kozpont.hu), a település információs oldalán a helyi cégek alapinformációi ingyenesen jelnhetnek meg, így a regisztrációnál hozzájárulnak, hogy fogadják az e-mail üzeneteket,
3. Egyéb lehetőségek, amely által a fiatalabb korosztály és a helyi információk iránt kevésbé fogékony olvasótábor is elérhetővé válik: Ajándék honlapunk (www.hirnokajandek.hu) ingyenes ajándékutalványokat tartalmaz, amelynek letöltéséhez minden hónapban kizárólag e-mail üzeneteinkben küldjük az aktuális kódot.
Az adatbázis kezelését a Hírnök Média adatkezelője végzi.


Hogyan történik a hirdetési együttműködés? Információk!

Mindenkinek másak a lehetőségei, képességei, így az együttműködésre is többféle alternatíva van, a gyors adattovábbítástól, a teljes lezárásig.
1. A hirdető számára jelezni, hogy van más megjelenési lehetőség és munkatársunk felveszi a kpcsolatot a megrendelővel,
2. A hirdetővel egyeztetni a megjelenési lehetőségeket, felületeket, kitölti a megrendelőt
3. A hirdetés egyeztetésétől a szerződéskötésen át a számlázásig, teljes lezárás.

Megjelenési lehetőségek, partnereink:
Sajtóközpont honlapunk címlapján közvetlenül elérhető és átlátható, kikkel állunk szerződéses viszonyban, hova lehet hirdetést felvenni.
Lap információk:
Minden partnerünknek van saját adatlapja, ahol megjelennek a
– lap adatok, példányszám, méret, szín, terjesztés módja stb.
– a hirdetési árak,
– lapzárta, megjelenés időpontja,
– hirdetési árak, méretek, felületek, felárak stb.
Megrendelés: Partnereink adatlapján van a saját megrendelő, amelynek kitöltése egyszerű, pár perces feladat.


További információért keressen bizalommal:
Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu