Együttműködés – Szerkesztőségeknek

Együttműködési lehetőség részletei Szerkesztőségeknek

A Hírnök Média az 1992. óta szerzett szerkesztőségi, lapkiadási és hirdetésszervezési tapasztalatát és kapcsolati „tőkéjét” biztosítja a szerkesztőségek számára. Nem ügynökségként dolgozunk – bár cégünk működése kiterjed arra is –,  hanem inkább szerkesztőségünk szabad kapacitásának kihasználásával segítünk. 

Jutalékos elszámolással kapjuk a díjat, amelynél olyan rendszert dolgoztunk ki, hogy maradéktalanul megfeleljen a jogszabályi kötelezettségeknek.

Kockázat nincs!
– a már meglévő, illetve védett hirdetőket – természetesen – tiszteletben tartjuk, egyeztetjük;
– amennyiben meghatározott felület áll rendelkezésre, nem veszünk fel több hirdetést;
– lehetőség van a hirdetés elutasítására;
– nincs kötelezettség, a szerződés bármikor felmondható! Ezzel is 
biztosítékot adunk, hogy az együttműködés mindkettőnk számára a kölcsönös elégedettségen alapuljon!

Együttműködésünk már több szerkesztőség számára nyújt megoldást a szervezés és adminisztrációs kötelezettségek(!) problémájára!  


Kiemelt figyelmet fordítunk, hogy megfeleljünk a hatályos jogszabályoknak és a reklámtörvény szigorításának, illetve követelményeinek, amit tapasztalatunk szerint sokan nem is ismernek! A 2018. május 25-től hatályos Általános Adatvédelmi Rendelet szigorítása által is sok kötelezettségnek kell megfelelni, amelyeket rendszerünk tartalmaz.

Akár a teljes adminisztrációt, számlázást és grafikát is megoldjuk!

A számlázást és az azzal kapcsolatos teendőket, adminisztrációt (hirdetési szerződés, GDPR adatkezelés, nyilatkozat, fizetés emlékeztető stb.), el tudjuk látni, így nem kell a szervezésre és az adminisztrációra külön embert alkalmazni, illetve külön fizetést adni, járulékokat és egyebeket fizetni, az irányításával foglalkozni;

Garanciát vállalunk az általunk teljes körűen közvetített reklámok kifizetésére!

Profi szervezőink a legjobbat hozzák ki a kapcsolatból, amely a megrendelőknek és a szerkesztőségeknek egyaránt előnyős, illetve gyümölcsöző.

 További információért keressen bizalommal:
Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu

Ajánlatunk kapacitásunk függvényében, korlátozottan érvényes