Tormay Károly Egészségügyi Központ

Leírás

Hirdetésfelvétel: 06-70-417-995206-20-480-1751;  06-28-540-160; 06-20-935-9952;
E-mail: 
info@hirnok.huhirnok@hirnok.hu
↓ Honlapunkról közvetlenül megrendelhető a reklámfelület! ↓

Honlap neve: Tormay Károly Egészségügyi Központ
Jellege: Gödöllői Egészségügyi Központ Információs honlapja
Frissítési idő: Új információ érkezésekor
Látogatottság: 3-10 000 / nap
Célzott terület: Elsősorban a Gödöllői Járás területén lakó állampolgárok. Összesen, mintegy 27 település teljes, illetve kiemelt betegellátása
Célközönség: Főként ellátásra szoruló betegek
URL: www.tormay.hu
Hirdetés: Korlátozott mennyiségben jelenik meg

Címlap/Főoldal
Ha az a célja, hogy az összes látogató felé bemutassa ajánlatát, akkor ez a legideálisabb megoldás.
Ára: 35 000 Ft/hó – 200 x   69 pixel (opcionálisan több, egymás után váltakozó képet is tartalmazhat)
Ára: 49 000 Ft/hó – 200 x 140 pixel (opcionálisan több, egymás után váltakozó képet is tartalmazhat)
Ára: 59 000 Ft/hó – 200 x 291 pixel (opcionálisan több, egymás után váltakozó képet is tartalmazhat)

Járóbeteg szakrendelések listájánál (jobb hasáb)
Ez a felület is igen jelentős nézettséggel rendelkezik, hiszen adott esetben itt keresi ki a beteg azokat a szakellátásokat, amire szüksége van, valamint itt látja, hogy melyikhez szükséges előjegyzés vagy beutaló.
Ára: 25 000 Ft/hó – 200 x 140 pixel (opcionálisan több, egymás után váltakozó képet is tartalmazhat)

 Célzott terület, egészségügyi szakellátás oldala 
Amennyiben olyan szolgáltatása/terméke van, ami kimondottan egy bizonyos jellegű egészségügyi. problémára, vagy annak megelőzésére nyújt megoldást, akkor a honlapnak ezen része lesz a legtökéletesebb megoldás. Ebben az esetben ön tudja kiválasztani, hogy melyik szakellátással egyezik a legjobban az ön profilja.
Ára: 15 000 Ft/hó – 200 x 140 pixel (opcionálisan több, egymás után váltakozó képet is tartalmazhat)

 

Cégnév: Tormay Károly Egészségügyi Központ
Cím: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor utca 1-3.
 Egyéb információk / Bemutatkozás:  A Hírnök Média készítette és üzemelteti a www.tormay.hu honlapot, amely a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ (gödöllői SZTK) tájékoztató honlapja. A Tormay Károly Egészségügyi Központ elsősorban a Gödöllői Járás területén lakó állampolgárok járóbeteg szakellátásának intézménye, amely Gödöllő területén, öt telephelyen működik. Összesen, mintegy 27 település teljes, illetve kiemelt betegellátását végzik az intézményben (Aszód, Bag, Csömör, Dány, Domony, Erdőkertes, Galgahévíz, Galgamácsa, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Szada, Tura, Vácegres, Váckisújfalu, Vácszentlászló, Valkó, Veresegyház, Verseg, Zsámbok).A www.tormay.hu honlap teljes körű információt nyújt többek között a rendelésekkel, orvosokkal, illetve előjegyzéssel kapcsolatban. Értelemszerűen a lakosok innen tudják meg a rendelési időket, szabadságokat és helyettesítéseket is, illetve itt kapnak információt az időpontfoglalással kapcsolatban. Egyes rendelésekre közvetlenül a honlapról lehet elektronikus (on-line) előjegyzési rendszer használatával időpontot foglalni.
A honlap tulajdonosa: Tormay Károly Egészségügyi Központ
A honlap készítője és üzemeltetője: HÍRNÖK Média
Hirdetési lehetőségek, díjak:

A betegek, látogatók találkozhatnak – korlátozott mennyiségben(!) – olyan termékek, szolgáltatások promóciójával, amelyek választási lehetőséget adnak a szakellátások mellett, illetve teljes, vagy kiegészítő alternatív megoldást nyújtanak pl. az adott betegségekre, vagy azok prevenciójára. A honlapra már valamilyen, az egészségükkel összefüggésbe hozható indokkal érkeznek a látogatók/betegek.

Pl.: Ha valaki hátfájás miatt nézi a reumatológia rendelés időpontjait, és önnek olyan készítménye van, ami ezen a problémán segíteni tud, máris segíthet egy embernek, és így potenciális vásárlóval kerülhet kapcsolatba.
Pl.: Nem minden esetben van lehetőségük vagy türelmük az embereknek hónapokat várni egy TB által támogatott egészségügyi ellátásra, /várólista stb./. Sok esetben mikor szembesülnek, hogy mennyi időt kellene várni az adott ellátásra, úgy döntenek, hogy magánúton oldják meg problémájukat, ha önnel találkoznak ebben a helyzetben először, akkor kit fognak felkeresni? Miért bízná ezt a szerencsére?
Rengeteg példát, élethelyzetet lehetne felsorakoztatni, amikor mindkét félnek kölcsönös előnyére válhat a közvetlen kommunikáció a saját szempontjából, ha még mindig nem lát benne logikus és életszerű koncepciót, akkor ez az ajánlat nem biztos, hogy önnek szól.

 A Média Ajánlat a leggyakrabban kihasznált megoldások ajánlatait tartalmazza, ezektől eltérő megjelenések megvalósítását is módunkban áll megvalósítani az ésszerűség keretein belül, egyeztetés alapján. Az ajánlatban szereplő díjak nettó árak.

 

 

További információk

Hely

Pest Megye

Megjelenés

Banner 1, Banner 2, Banner 200 x 100 px, Banner 200 x 200 px, Banner 200 x 285 px, Címjegyzék