Weblap adatok beküldése

Sajtóközpontunk kiemelt szerepe, hogy az információkat összegyűjtsük. Hihetetlenül sok érdekes honlap van a világhálón, amelyeket nehezen lehet megtalálni. Adatbázisunkban megpróbálunk összegyűjteni a lehető legtöbbet! 

A beküldött adatok között nagyon fontos szerepe van a felhasználással kapcsolatos információnak, mert ezzel egyértelművé válik, hogy milyen szabályok vonatkoznak erre az adott honlapnál. (A legtöbb honlapnál alig, vagy egyáltalán nem található ez az információ.) A „szabadon felhasználható” lehetőséggel a honlap üzemeltetője számára jó reklám, hogy ráirányítja a figyelmet, a felhasználók pedig érdekessé tehetik honlapjukat. Kiadónk is kiemelten tallózza a jövőben ezeket az oldalakat és az általunk érdekesnek talált cikkeket Hírportálunk (www.hirnok.hu)  és magazinunk (www.hirnok.hu/hirnok-magazin) felületein jelentetjük meg a forrás megjelölésével, amely által népszerűsítjük partnereink oldalát is!

Az utolsó két kérdés nem kerül az adatbázisba! Számunkra fontos információ.
Amennyiben a „Hirdetési együttműködés” kérdésre igen választ kapunk, munkatársunk megkeresi a megadott telefonszámon és egyezteti a lehetőségeket. (Az együttműködés nem automatikus és korlátozottan vállaljuk.) 
 A „Banner elhelyezése” kérdésre igennel válaszolóktól csatolmányként várjuk a bannert is, hogy elhelyezzük honlapunkon, illetve a felkerült adatok ellenőrzésére küldött e-mail-ben saját bannerünket is elküldjük. 

Kérjük, a hirnok@hirnok.hu e-mail címünkre küldjenek egy 600×600 px-es fotót,  jpg formátumban, amely a honlapra jellemző (név, kinézet stb.) – ez lesz a kiemelt adatbázis kezdőképe.

Kérjük, töltse ki az adatlapot, amelyek bekerülnek kiemelt adatbázisunkba: