Együttműködés

1992-ben alapított kiadónk lapja a Hírnök Magazin, a technika fejlődésének folyamatos követésével napjainkban nagy sikerrel jelenik meg digitális formátumban. Több mint tíz éve folyamatosan fejlesztjük magazinunk online megjelenésének digitalizálását és e-mail-ben történő küldését, amely által a feliratkozókat akár település alapján is le tudjuk választani és célzottan küldhetünk üzenetet, újságot a lakosoknak.
Feliratkozóink részben magazinunk miatt kerültek adatbázisunkba, amely mellett sok olvasónk az ingyenes ajándékokért iratkozott fel, illetve a vállakozások ingyenes megjelenés által regisztráltak, így egyedi adatbázissal rendelkezünk, amelyet bárhol tudunk erősíteni.

Magazinunk fejlesztésével kiépítettük honlap hálózatunkat, így a Hírnök Hírportál, Info-Központ, Címjegyzék, Sajtóközpont, Állásportál, Ajándék honlap stb. egy jól működő rendszert alkotnak (Főbb területeink: www.hirnok.hu/rolunk).

Többféle együttműködésre ajánlunk lehetőséget:

Önkormányzatok számára:
– helyi lap digitalizálása és küldése e-mail üzenetben célzottan a település lakosainak,
– helyi tájékoztatás hílevél formátumban,
– regionális megjelenés a Hírnök Magazin mellékleteként (járás, illetve kistérségi felosztás alapján).
Helyi lapok szerkesztőségének:
– helyi lap digitalizálása és küldése e-mail üzenetben célzottan a település lakosainak,
– hirdetés szervezése (hozzuk partnereinket, kiajánljuk a mehelenés lehetőségét),
– a meglévő hirdetők számára regionális, megyei, vagy országos megjelenést is ki tudnak ajánlani, illetve felületet értékesíteni,

Újságírók, szerkesztők, hirdetésszervezők pertneri együttműködéssel, területi képviseletet láthatnak el.


Együttműködési lehetőségek (a rövid leírás után bővebben is olvasható)

1. Hírlevél küldése a helyi lakosoknak (10 000 Ft/küldéstől).  További részletek, árak: www.sajtokozpont.hu/media/hirmail/
2. Helyi lap digitalizálása és küldése a lakosoknak (10 000 Ft/küldéstől). További részletek, árak: www.sajtokozpont.hu/media/hirmail/
– Digitális lenyomat példa: Veresi Krónika ITT
3. Regionális megjelenés a Hírnök Magazinban (járások, illetve a korábbi kistérségi település felosztás alapján) 84 000 Ft/oldal.
Magazinok területenként:  www.lapkozpont.hu 
További részletek, lehetőségek, árak:
www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-magazin

Hírlevelet, helyi lapot és a Hírnök Magazint HírM@il üzenetben küldünk, amiben kizárólag INGYENESEN(!) olvasható, kiemelt Híreket, illetve „Hírhordozókat” továbbítunk, digitális formátumban. Nem küldünk reklámlevelet!


4. Hozzuk a reklámot, partnereinket, felvesszük a megrendelést – fellendítjük a bevételt
Jelentős kapcsolatrendszerrel, illetve hirdetői bázissal, profi munkatársakkal és a legmodernebb internetes technikával rendelkezik kiadónk (online megrendelés, kártyás fizetés stb.), de a kötelező előírásoknak is eleget teszünk (megrendelő, GDPR, illetve adatkezelő, megrendelésre vonatkozó ÁSZF stb.). A  szerkesztőség feladata „csak” a grafika elhelyezése és egy összesített számla kiállítása felénk.
A helyi vállalkozások élveznek prioritást, de hirdető partnereink többek között a Magyar Posta, Fővárosi Vízművek, Coca-Cola, Auchan, Aldi, JYSK, MOL, CBA, Family Frost, McDonald’s, Volánbusz, Aquaworld…

5. Szerkesztők számára további együttműködési és bevételi lehetőségek:
Szerkesztők és szervezők számára olyan együttműködést ajánlunk, amely által a helyismeretből és a kapcsolatrendszerből tudnak profitálni és összefér a helyi lapoknál betöltött szereppel, sőt azt erősíti. A saját település környezetében megjelenő regionális magazinunk és egyéb területeink lehetőségeit együttesen tudjuk kihsználni.

6. Ingyenes Címjegyzék helyi vállalkozásoknak – nincs költségvonzat
A vállalkozások támogatása és a lakosok tájékozódásának segítése által az önkormányzat pozitív megítélése erősödik, amit már működő ingyenes adatbázisunk népszerűsítésével tudunk elérni.  Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes?

7. Állásajánlat – INGYENES megjelenés
Minden hónapban ingyenesen adunk egy kiemelt felületet a helyi állásajánlat meghirdetésére Állásportálunkon – www.jobvip.hu

8. Helyi lap pályázatának ingyenes megjelenítése és újságíróknak elküldése – INGYENES
Amennyiben meghirdetik a helyi lap kiadásának lehetőségét, megjelenítjük Sajtóközpontunk (www.sajtokozpont.hu) felületén és elküldjük adatbázisunkban szereplő újságíróknak, szerkesztőknek


Bővebben

Országosan megyénként kerül az olvasókhoz, Budapest összes kerületében, Pest Megye és Heves Megye minden településén „jelen vagyunk” a Hírnök Magazin regionális megjelenéseivel (járások, illetve a volt kistérségi felosztás alapján), Állás-portálunkkal, Információs-központunkkal, illetve címjegyzékkel és Sajtó-központunkkal.
Bár ajánlatunk túlságosan kedvezőnek tűnik, 30 éves kiadói múltunk a garancia a komolyságára és arra, hogy tisztában vagyunk az értékekkel, de kiemeljük miért jó önöknek és miért előnyös számunkra. Célzottan érjük el a települések lakosait, így számunkra is sokkal egyszerűbb a munka ott, ahol az önkormányzat is partnerünk.
A Hírnök Média minden területen törekszik a párt- és politika mentességre, illetve semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére, mivel számunkra a legfontosabb, hogy minél több olvasóhoz jussunk el és mindenkivel együtt tudjunk működni.

Mindenekelőtt érdemes átnézni kiadónk lehetőségeit, területeit, amelyek kapcsolódnak ajánlatunkhoz: www.hirnok.hu/rolunk

1. Hírlevél, felhívás, fontos értesítés küldése a lakosoknak
2. Helyi lap digitalizálása és küldése
E-mail címe szinte mindenkinek van (fiataloktól az idősekig), hiszen munkához, vagy szimpla regisztrálástól a netes vásárláson át az e-ügyintézésig, napjainkban lehetetlen e-mail cím nélkül bármit intézni!
A Hírnök Magazin minden hónapban HírM@il üzenetben érkezik az olvasókhoz. A több mint tíz év alatt kiépített adatbázisunkban szereplők részben a Hírnök Magazin miatt iratkoztak fel, amely mellett  néhány marketingfoggással irányítjuk a figyelmet magazinunkra.
Ajéndék honlapunkon partenereink utalványai találhatók, amelyet a HírM@il üzenetben küldött kóddal lehet letölteni, így minden korosztály szívesen iratkozik fel és izgatottan várja magazinunk és a kód érkezését.
Helyi és regionális területeinken létrehozott ingyenes címjegyzék regisztrálói szintén feliratkoznak a HírM@il üzenetekre, amely által a helyi vállalkozókat érjük el.
Így olvasótáborunk igen jelentős és minden korosztályt el tudunk érni. HírM@il üzenetben kizárólag híreket, közleményeket, illetve lap megjelenéseket küldünk – reklámlevelet, spam üzenetet nem!
E-mail adatbázisunkban elkülönítjük a település lakosait és meghirdetjük a feliratkozás lehetőségét a helyi hírekre is. 

Kizárólag az önkormányzatok számára biztosítunk lehetőséget, hogy kiemelt híreket, fontos értesítéseket közvetítsenek a lakosok felé.

A kisebb települések számára is ideális megoldás, mivel megoldódik a helyi tájékoztatás pár ezer forintból! (A digitalizáláshoz és a küldéshez szükséges programok licenc díjai és a profi szakember munkája többszázezres költség lenne.)
Mivel egy jól működő, kiépített rendszer együttműködését ajánljuk, a küldést jelképes díjért tudjuk biztosítani: 10 000 Ft/küldéstől.
Gyakori, hogy fontos értesítéseket kell a lakosságnak közvetíteni, de az önkormányzat oldalát általában célzottan keresik fel, a közösségi oldalak rengetegében pedig elvesznek a hirdetmények. E-mail érkezéséről általában azonnali értesítést kapnak, így el is olvassák annak tartalmát.

Az elmúlt hónapokban a papírhiány, illetve az árak rohamos emelkedése komoly működési és anyagi problémát jelentett szinte mindenhol, de régi gond a terjesztés megoldása is. Folyamatosan szünnek meg a helyi lapok is!

Erre lehet megoldás ajánlatunk! Megmaradhat a szerkesztőség(!), a digitális terjesztéssel az olvasók jelentős része információhoz jut, és akár az üzletekben történő elhelyezéssel, vagy egyéb módon megoldható a nyomtatott terjesztése, ami fontos a helyi tájékoztatásban, viszont azok már nem keresik a nyomtatottat, akik digitálisan olvassák. Mindamellett sokan elvárják és fontosnak tartják a nyomtatottat. Így akár a nyomtatott példányszám csökkentése mellett, sokkal több olvasót lehet elérni. 

Az elkészült lap digitális linkjét, vagy honlapon elhelyezhető HTML kódját elküldjük, így az önkormányzat oldalára is elhelyezhető.

Együttműködésünk által a digitalizálást ingyenesen végezzük el, a küldést pedig jelképes díjért tudjuk biztosítani: 10 000 Ft/küldéstől
Részletek, árak a hírlevél küldésével megegyezőek: https://sajtokozpont.hu/media/hirmail/
Miért iratkoznak fel a HírM@il üzenetekre?
– megkapják minden hónapban a Hírnök Magazint,
– ingyenes ajándékutalványok kódjáért, ami csak HírM@il-ben érkezik,
– ingyenes címjegyzék megjelenése miatt,
– önkormányzati lapok megjelenéséért – ahol partnerek vagyunk 

3. Regionális (volt kistérség, vagy járás) megjelenés
A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg és kizárólag ingyenesen kerül az olvasókhoz. A színes, vidám és érdekes tartalom mellett, válogatott viccekkel is nevetésre fakasztjuk olvasóinkat, így a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk.
A magazin digitális formátuma könnyen lapozható, illetve olvasható számítógépen, tableten, vagy telefonon, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos szerepét.

Az országos és megyei megjelenés mellett a kistérség, vagy járás alapján meghatározott területeken, településeken célzottan érjük el a lakosokat és vállalkozásokat melléklettel, vagy úgynevezett mutációval (cserével, módosítással), így csak az adott területen élők kapják célzottan a számukra érdekes információkat és hirdetéseket.
Lehetőség van a helyi hírekről, eredményekről, pályázatokról, eseményekről, rendezvényekről stb. tájékoztatni a környező települések lakosai és önkormányzatai számára.
Részletek, árak: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-magazin

4. Hozzuk a reklámot, partnereinket, felvesszük a megrendelést – fellendítjük a bevételt
A helyi vállalkozások bevétele és a lakosság tájékoztatása szempontjából is kiemelten fontos terület a reklám, amely sokszor háttérbe szorul, mivel a legtöbb szerkesztőség túl van terhelve, illetve nincs a szervezéshez külön szakember. Jelentős ügyfélkörrel, profi szervezőkkel és a legmodernebb internetes technikával, illetve a kötelező elemekkel rendelkezünk a hiredtésfelvételhez (megrendelő, ÁSZF, adatkezelő, grafikus, kártyás fizetés lehetősége stb.). Részben, vagy teljesen le tudjuk venni a szervezés és adminisztráció terhét, amelynek sikerességét, azok az önkormányzatok, illetve szerkesztőségek bizonyíthatják, amelyekkel már több éve szerződésben állunk.

 Komplett hirdetést adunk át! Kockázat nincs!
– a szerkesztőség által meghatározott hirdetési árakkal dolgozunk;
– lehetőség van a hirdetés elutasítására;
– amennyiben meghatározott felület áll rendelkezésre, nem veszünk fel több hirdetést;
– a már meglévő, illetve védett hirdetőket – természetesen – tiszteletben tartjuk, egyeztetjük;
 garanciát vállalunk a megrendelt felületek fizetésre – nincs kintlévőség!
– saját díjunkból biztosítjuk a kedvezményeket, amelyekről gyorsan tudunk dönteni;
– egyszerű elszámolás – egyetlen számlán kerül kifizetésre az összes hirdetés;
– a megrendeléssel kapcsolatos teljes adminisztrációt elvégezzük,
– cégünk adatkezelője végzi a megrendeléssel, számlázással és kapcsolattartással összefüggő adatkezelést a GDPR alapján;
– akár kártyával és átutalással is fizethetnek a megrendelők;
– akár a kapcsolatfelvételtől számított 1 órán belül fizetéssel és grafikával együtt megrendelésre kerülhet a hirdetés;
– egyeztetjük, illetve elkészítjük a grafikát;

5. Szerkesztők számára további együttműködési és bevételi lehetőségek:
Magazinunk és honlapjaink, illetve cégünk működését a hirdetési bevételek finanszírozzák, amelyet szervezőink biztosítanak. A tapasztalatok alapján, a helyi vállalkozások a környező településeken élőket is megcélozzák (kivéve a kis üzleteket), hiszen a reklámok által fejlődik a vállalkozás. Amikor egy szerkesztőséget cézottan felkeresnek a reklámok miatt, általában tovább keresik a megjelenési lehetőséget. Ilyenkor nincs más feladat, mint felajánlani a lehetőséget, honlapunkon kitölteni a szerződést és beszedni a pénzt. Amennyiben több időt és energiát szán rá valaki, esetleg szerkesztői tudását is hasznosítja, mégtöbb, akár extrém bevéltelre tehet szert.

6. Ingyenes Címjegyzék helyi vállalkozásoknak – nincs költségvonzat, elegendő a partnerség
Helyi és regionális információs oldalainkon ingyenes megjelenést biztosítunk a helyi vállalkozásoknak (cégnév, tevékenység, cím, telefonszám). Ez számunkra komoly reklámot jelent, hiszen megismerik cégünket, magazinunkat, lehetőségeinket. Ugyancsak megtérül, mert jelentős mennyiségű új feliratkozót is jelent, amely mellett sokan választják a kiemelt bemutatkozás lehetőségét. A rendszer működik, de számunkra is könnyebb a fejlesztés, ha az önkormányzattal együtt menedzseljük. Az önkormányzat pozitív megítélése erősödik és így is tudják a vállalkozásokat támogatni, de a lakosok is könnyebben tájékozódnak és a helyi cégeket találják meg hamarabb. Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes?

7. Állásajánlat – INGYENES megjelenés
Általában folyamatos emberhiány van a hivatalban és az önkormányzathoz tartozó intézményekben. Havi egy lakalommal adunk egy kiemelt felületet a helyi állásajánlat meghirdetésére Állásportálunkon – www.jobvip.hu. Ez által megbizonyosodhatnak az oldal hatékonyságáról és remélhetően több pozíciót is nálunk hirdetnek meg – amennyiben csak az egy ingyenest használják ki, akkor sincs gond.
Részletek, bemutató: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-allasportal/

8. Helyi lap pályázatának ingyenes megjelenítése és újságíróknak elküldése – INGYENES
Sajtóközpontunk (www.sajtokozpont.hu) egyedi módon gyűjti az információkat és több olyan újságíróval, szerkesztővel, illetve szerkesztőséggel állunk kapcsolatban, ahol szabad kapacitással rendelkeznek. Amennyiben meghirdetik a helyi lap kiadásának lehetőségét, megjelenítjük és elküldjük adatbázisunkban szereplő újságíróknak, szerkesztőknek.

További információért keressen bizalommal:
Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu