Együttműködési lehetőségek

1992-ben alapított kiadónk minden területen lépést tart a korral és technikával, így napjainkban egyedi megjelenéssel és rendszerrel jut célzottan az olvasókhoz a Hírnök Magazin, amely mögött jelentős honlap hálózat teszi teljessé lehetőségeinket, tevékenységeinket.
Bővebben, területeink: www.hirnok.hu/rolunk 

Régóta működünk együtt önkormányzatokkal, illetve helyi lapok szerkesztőségeivel, amit tovább bővítünk, mivel a járvány, a papír árának drasztikus emelkedése, illetve a gazdasági helyzet által, már nem csak fejlődést jelenthet együttműködésünk, de sok helyen a szerkesztőségek és a tájékoztatás megmentését is eredményezheti. A helyi tájékoztatás frissítése, bővítése, modernizálása, a hagyományos jelleg megtartásával, illetve a nyomdai és terjesztési kiadások átgondolása által, a költségek jelentős csökkentése mellett sokkal több lakost tudnak elérni célzottan, mivel a komplex, modern, interaktív tájékoztatás mellett a cégeket ingyenes megjelenéssel, a fiatalokat és időseket pedig ajándékutalványokkal tesszük érdekeltté a feliratkozásra. 

2023-ban tovább fejlesztettük, illetve bővítettük rendszerünket, amely által további együttműködésekkel fejlődhetünk, korlátozott mennyiségben, kapacitásunk függvényében. 

Híreket, közleményeket, illetve lap megjelenéseket közvetítünk – reklámlevelet, spam üzenetet nem! Pártoktól és politikától függetlenek vagyunk! Az együttműködés mindenhol egyszerű, könnyen átlátható! A kisebb települések számára is ideális megoldás, de nagyobb lakosságszámnál többek között jelentős költségmegtakarítást jelenthet! 

E-mail címe szinte mindenkinek van, ezért ez az egyik leghatékonyabb kommunikáció, amit egyedi módon használunk ki, mert érdekeltté tesszük a lakosokat, hogy feliratkozzanak.
A lehetőségeket kizárólag kiadónk tudja biztosítani, főként ilyen alacsony díjért, mivel egy kiépített rendszer adja a hátteret!


1. Hírlevél, felhívás, fontos értesítés küldése e-mail-ben, célzottan a település lakosainak!
Kizárólag önkormányzatoknak

Ahol nincs semmilyen helyi tájékoztatás, megoldás lehet az e-mail értesítés!
Ahol teljesen megoldott, még több lakost lehet elérni!
Bővített e-mail címlista, célzottan a település lakosainak, vállalkozóinak! Rávezetik a feliratkozásra az ajándékutalványok, a cégek ingyenes megjelenése és a Hírnök Magazin, így jelentősen több lakost érünk el!
Ár: 10 000 Ft/küldéstől
További információk, részletek ITT 


2. Újság digitalizálása, terjesztése, helyi lap küldése e-mail-ben, célzottan a település lakosságának
Önkormányzatoknak, helyi lapok szerkesztőségének

Célzottan a települések lakosainak küldjük a digitalizált, interaktív újságot, illetve a megjelenés értesítését, amely által akár a nyomtatott példányszám csökkentése mellett, sokkal több olvasót érhetnek el, mivel nem csak azok iratkoznak fel, akiket a helyi hírek érdekelnek, mert rávezetik a feliratkozásra az ajándékutalványok, a cégek ingyenes megjelenése és a Hírnök Magazin!
Ár: 10 000 Ft/küldéstől (ingyenes digitalizálás)
További információk, részletek ITT 


3. Címlista együttműködés a helyi vállalkozások összegyűjtéséhez, lakosok informálásához
Kizárólag önkormányzatoknak

A helyi vállalkozásoknak segítség, a lakosok számára fontos információ a címlista, amelyben ingyenesen jelennek meg a cégek. Az együttműködés keretében csak népszerűsítést kérünk, amelyért az önkormányzatot emeljük ki partnerként, aminek kiemelkedő szerepe van az önkormányzatok pozitív megítélésében is.
Ár: ingyenes
További információk, részletek ITT 


4. Regionális (járás / volt kistérség), vármegyei, vagy országos megjelenés a Hírnök Magazinban
Önkormányzatoknak, járási, vagy megyei érdekeltségű társulásoknak, egyesületeknek…

Bárhol tudunk mellékletes megjelenéssel, az adott terület feliratkozóinak leválasztásával, célzottan helyi, regionális, vagy megyei melléklettel kiegészíteni az országos magazint. 

A helyi önkormányzatok, társulások, egyesületek… egy-egy oldal megtöltésével hírt adhatnak eredményekről, programokról, rendezvényekről stb., célzottan a saját és környező települések – járás – lakosainak.
További információk, részletek ITT 


5 . Hirdetés szervezése, partnereink megjelenésének közvetítése – hozzuk a reklámokat!
Helyi- önkormányzati lapok, TV, rádió, közterületi, illetve egyéb médiafelületek üzemeltetői

Partnereink, hirdetőink megjelenését, reklámját, kampányokat közvetítünk jutalékért. Komplett előkészítést végzünk, saját szerződéssel, megrendelővel, grafikussal stb., így nincs más feladat, csak elhelyezni a reklámot és az összesítés alapján számlázni a díjat. A fizetésért garanciát vállalunk.

További információk, részletek ITT 


6. Hirdetések befogadása – díjazzuk az ajánlást, közvetítést, adminisztrálást
Helyi-, önkormányzati lapok, szerkesztőinek, szervezőinek, hirdetői bázissal, kapcsolati tőkével rendelkezőknek…

Pénzt keresni munka nélkül – ez mindenki álma! A kapcsolati tőkét készpénzre váltjuk! Nálunk befektetni és kamatoztatni tudják, sőt el lehet dönteni, hogy elegendő a bevétel, vagy egy kis ráfordítással még több pénzt keres.    

A legegyszerűbb bevételi lehetőség partnereinknek, ami a hirdetőknek is jelentős segítség! Nincs más feladat, csak a hirdetés feladóját tájékoztatni más, a Hírnök által biztosított megjelenési lehetőségekről is. Aki nem akar foglalkozni vele, csak átadja nekünk az elérhetőséget (amelynél megrendelés esetén jutalékot adunk), de akár fel is tudja venni azonnal a megrendelést, ami jelentős bevételt képezhet.
További információk, részletek ITT 


7. Munkalehetőség…
Hirdetésszervezők, értékesítők, szerkesztők, újságírók, területi képviselők… 

Különleges és egyedi lehetőségeink tára igen jelentős, amelynél elsősorban a vállalkozó szellemű, értékesítésben jártas szervezők számára tudunk nem mindennapi bevételt biztosítani, de az ötletekkel, kapcsolati tőkével rendelkező, agilis  szerkesztők, újságírók… saját területet, bevételi forrást tudnak teremteni.
További információk, részletek ITT 


8. Együttműködés
Honlapokkal, blog-, hír oldalakkal, újságírókkal… 

Egyedi és különleges hálózattal rendelkezik kiadónk, amely rengeteg lehetőséget kínál együttműködésre és nyitottak is vagyunk minden megkeresésre, ami érdekes lehet…
Tartalom mindig van elegendő, viszont számunkra is fontos, hogy a legjobbakat adjuk közre. Az együttműködés partnereinknek is komoly segítség, mert népszerűsíteni tudjuk, sőt szívesen segítünk álmokat, ötleteket megvalósítani is.
További információk, részletek ITT


Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrizhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu