6 Hirdetések befogadása

6. Hirdetések befogadása – díjazzuk az ajánlást, közvetítést, adminisztrálást
Helyi-, önkormányzati lapok, szerkesztői, szervezői, hirdetői bázissal, kapcsolati tőkével rendelkezőknek…

Pénzt keresni munka nélkül – ez mindenki álma! A kapcsolati tőkét befektetni és kamatoztatni lehet nálunk, sőt el lehet dönteni, hogy elegendő a bevétel, vagy egy kis ráfordítással még több pénzt akar keresni.
A legegyszerűbb bevételi lehetőség partnereinknek, ami a hirdetőknek is jelentős segítség!
Nincs más feladat, csak a hirdetés feladóját tájékoztatni más, a Hírnök által biztosított megjelenési lehetőségekről is. Aki nem akar foglalkozni vele, csak átadja nekünk az elérhetőséget, de akár fel is tudja venni azonnal a megrendelést, ami további, igen jelentős bevételt képezhet.

A cégeknek segítség, partnereinknek plusz pénz, számunkra újabb kapcsolatok!
A legtöbb hirdető nem csak egy helyen akar megjelenni, mert általában a környező települések számára is értékesít, szolgáltat, így tovább keresi a lehetőségeket, ami nem mindig egyszerű – többek között erre is építettük meglévő koncepciónkat, együttműködéseinket.
A szerkesztők és szervezők általában folyamatosan tartják a kapcsolatot a vállalkozásokkal is, illetve gyakran keresik reklámok miatt olyanok is, akik több területen szeretnének megjelenni. Az elmúlt hónapokban sok helyi lap is megszűnt, viszont a cégek számára fontos, hogy reklámozni tudjanak. Érdemes felajánlani a megjelenés lehetőségét a Hírnök Magazinban, vagy honlapunkon, állásportálunkon stb., így – egyszerűen szólva – csak egy tétellel többet kell beírni a számlára, amely által jelentős bevétel képződhet. Regionális, megyei, vagy országos megjelenéseink mellett más önkormányzati lapok, vagy akár reklámtáblák megjelenését is tudjuk közvetíteni.

Egyszerűen csak tájékoztatni kell a hirdetés feladóját más, a Hírnök által biztosított megjelenési lehetőségekről is.
– Aki nem akar foglalkozni vele, csak átadja nekünk az elérhetőséget, amelyért közvetítői díjat fizetünk a megjelenés alapján,
– Amennyiben egyezteti a megjelenést, kitölti a megrendelőt és lezárja, kiemelt jutalékot biztosítunk,
– Folyamatos kapcsolat, illetve a hirdetés egyeztetése, koordinálása, teljes intézése esetén mi kapunk részesedést az értékesített felületért.  

A bevételi lehetőségek és összegek igen jelentősek, hiszen kiadónk összes területét ki tudják használni (Magazin, Állásportál, Ajándék oldal, honlapok…) Részletek: https://hirnok.hu/rolunk 

További részletek a munkalehetőség bemutatónál


Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrizhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu