7 Munkalehetőségek

7. Munkalehetőségek
Hirdetésszervezők, értékesítők, szerkesztők, újságírók, területi képviselők… 

Különleges és egyedi bevételi lehetőségeink tára igen jelentős, amelynél elsősorban a vállalkozó szellemű, értékesítésben jártas szervezők számára tudunk nem mindennapi bevételt biztosítani, de a kapcsolati tőkével rendelkező, agilis szerkesztők, újságírók… saját területet, bevételi forrást tudnak teremteni.  

Magazinunk megjelenését, honlapjaink fenntartását a hirdetések teszik lehetővé, amelyek közreadása a vállalkozások érdeke, hiszen a reklámok segítik a termékek eladását, a szolgáltatások elérését, a cégek fejlődését, bevételét, munkatársak megtalálását… 

Az 1992-ben alapított Hírnök kizárólag a hirdetési bevételekből jelent meg nyomtatott változatban is, amely napjainkban interaktív, digitális formátumban kerül az olvasóhoz, de komoly honlap hálózattal is bővült a paletta. Ez teszi lehetővé, hogy lehetőséget biztosítsunk saját bevételi források kiépítéséhez, amelynél a Hírnök Média a teljes hátteret biztosítja.
Adjuk a felületet, hátteret, lehetőséget, amit csak ki kell használni.

A keresletet kell megtalálni különleges ajánlatainkra!

Többféle módja lehet a bevételnek

Telefonos szervezés:
– telefonon felhívni a potenciális ügyfelet,
– tájékoztatni a megjelenés lehetőségéről, válaszolni a kérdésekre,
– szükség esetén e-mail küldése, egyedi ajánlat készítése,
– kitölteni honlapunkon a megrendelőt,
– beszedni a díjat,
– koordinálni a megjelenést,
– a folyamatos, meglévő ügyfelekkel kapcsolattartás, megjelenés megújítása…

Újságíró, területi szerkesztő, otthoni munkavégzéssel
Részletek ITT

Területi képviselő, szervező
A területi képviselő saját területet kap (járás alapján kb. 15-20 településsel), ahol kiépíti kapcsolatrendszerét.

Regionális melléklet
Akik rendelkeznek „kapcsolati tőkével”, vagyis olyan cégekkel vannak kapcsolatban, akik hirdetni szeretnének, vagy önkormányzatokkal, egyesületekkel, intézményekkel, amelyek megvásárolnak oldalakat, hogy információt közvetítsenek, tudósítsanak a regionális területen. 

Rovat támogatás
Autó, motor, technika, otthon, ingatlan, család, vállalkozás stb. rovataink nem mindennapi lehetőséget biztosítanak rá, hogy például tamogatott cikkel, bemutatóval, teszttel jelenjenek meg. 

Természetesen, minden esetben a legfontosabb a bevétel orientáltság, hiszen munkatársaink megélhetését, nem mindennapi bevételét jelenthetik.

A bevétel a területi képviselőhöz érkezik, amelyből a háttér biztosításáért kapunk részesedést!

Modern, jól működő rendszerünk átláthatóvá és egyszerűvé teszi a munkát!
Megtöbbszöröződik a bevétel, hálózatunk lehetőségeitől – egy partner több területen tud megjelenni.
Folyamatosan megjelennek és visszatérnek elégedett hirdetőink, mivel eredményesek a nálunk megjelenő reklámok. 

Egy jól működő rendszert biztosítunk, amit csak ki kell használni! A bevételek folyamatosak, mivel általában a több hónapos lekötések mellett a hirdetők hosszabbítanak, illetve visszatérnek, mert érezhető a reklám hatása.

A Hírnök Média összes területére lehet hirdetést felvenni. A védett hirdetőket nyilvántartjuk.

Elsősorban kis- és középvállalkozásokat keressük meg, de a multik és nagyvállalatok is szívesen adnak fel hirdetést nálunk, pl. Coca-Cola, Magyar Posta, Volánbusz, Auchan, Aldi, JYSK, MOL, CBA… https://sajtokozpont.hu/hirdetoink/ 

Jelentkezni lehet a hirnok@hirnok.hu e-mail címen „területi képviselő” tárgy megjelöléssel

Telefon: 06-20-9359-952 


Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrizhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu