5 Hirdetések szervezése

5. Hirdetések szervezése, partnereink megjelenésének közvetítése – hozzuk a reklámokat
Helyi lap, TV, rádió, közterületi, illetve egyéb médiafelületek számára

Jelentős kapcsolatrendszerrel, illetve hirdetői bázissal (Hirdetőink: www.sajtokozpont.hu/hirdetoink), profi munkatársakkal és a legmodernebb internetes technikával rendelkezik kiadónk (online megrendelés, kártyás fizetés stb.), de a kötelező előírásoknak is eleget teszünk (megrendelő, GDPR, illetve adatkezelő, megrendelésre vonatkozó ÁSZF stb.). 

A  szerkesztőség feladata „csak” a grafika elhelyezése és egy összesített számla kiállítása felénk.

Kiadónk rengeteg céggel van kapcsolatban, amelyek sok esetben keresik a lehetőséget a helyi megjelenésre is, illetve a kampányok alkalmával minél több embert akarnak elérni. Sok esetben a reklámbevétel támogatja a helyi lapok megjelenését, de a reklámlehetőség a vállalkozások számára is fontos segítség, illetve fejlődést jelenthet, amely az önkormányzatoknak is érdeke.
Sokszor nem is jut eszébe a cégeknek, hogy a fejlődéshez, több bevételhez reklámra van szükség, s a helyi lap az egyik legjobb lehetőség erre. Profi csapatunk igény esetén megkeresi a hirdetőket és felajánlja a megjelenés lehetőségét, illetve felveszi a hirdetést.
Kockázat nincs, mert jutalékért közvetítünk, s rendelkezünk mindennel, ahhoz hogy a szerkesztőségeknek ne a szervezéssel kelljen foglalkozni. 

Plusz reklámokat hozhatunk, vagy igény esetén átvállaljuk a teljes szervezést, ügyintézést, ami a lapok számára a kiadást jelentősen csökkentheti.

Komplett előkészítést végzünk, saját szerződéssel, megrendelővel, illetve szükség esetén a grafikák elkészítésével, így nincs más feladat, csak elhelyezni a reklámot és az összesítés alapján számlázni a díjat.
A fizetésért garanciát vállalunk.

Kinek biztosítjuk: helyi lap, TV, rádió, közterületi, illetve egyéb médiafelületek számára

Hirdető partnereink többek között a Magyar Posta, Fővárosi Vízművek, Coca-Cola, Auchan, Aldi, JYSK, MOL, CBA, Family Frost, McDonald’s, Volánbusz, Aquaworld, Hankook… … amelyek szintén gyakran keresik a helyi megjelenés lehetőségét is.


Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrizhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu