1. Hírlevél, felhívás, értesítés küldése

1. Hírlevél, felhívás, fontos értesítés küldése e-mail-ben, célzottan a település lakosainak!
Önkormányzatoknak

Azokon a településeken, ahol nincs helyi lap, vagy a helyi lap kiegészítéseként, lehetőség van az aktuális információk, helyi hírek, események, közlemények stb. küldésére e-mail üzenetben, célzottan a helyi lakosoknak.

Ahol nincs semmilyen helyi tájékoztatás, megoldás lehet ajánlatunk!
Alacsony lakosságszámnál is olcsó és hatékony megoldás!
Ahol teljesen megoldott, még több lakost lehet elérni! 
Bővített e-mail címlista, célzottan a település lakosainak, vállalkozóinak! 

Olcsó és nagyon hatékony kommunikációs lehetőség, mert a helyi lakosok és vállalkozók számára célzottan küldünk üzenetet, értesítést. Levelezőlistánk az egész országot lefedi, amelyben a feliratkozók megadják a települést is, így egyszerűen leválasztjuk, ha már van onnan olvasó, illetve lehetőségeink kihasználásával és partnereink együttműködésével, gyorsan fel tudjuk fejleszteni!

Érdekeltté tesszük a lakosokat, hogy feliratkozzanak és az általunk küldött e-mail-t elolvassák, mivel többek között ajándékutalványokat tölthetnek le (kizárólag az általunk küldött üzenetekben található kóddal), ingyenesen olvashatják a Hírnök Magazint, amely mellett a helyi cégeknek díjmentes megjelenésre adunk lehetőséget, így feiratkoznak az e-mail listába is. Fontos kiemelni, hogy a fentiek miatt meg is maradnak az olvasók, vagyis nem iratkoznak le.

Feliratkozók kezelése:
Partnereink településének feliratkozói külön adatbázisba kerülnek, akik az önkormányzat híreit, értesítéseit célzottan kapják meg. A fontos e-mail címeket, így a hivatali és az intézmények elérése levelezése bekerül a rendszerbe, így azonnal értesítést kapnak mindenről.

A feliratkozók kizárólag a helyi értesítéseket és a Hírnök Magazint kapják e-mail-ben!

Ütemezés:
Előre egyeztetett, illetve meghatározott időpontban kerülnek küldésre az üzenetek, de lehetőség van fontos értesítések, rendkívüli közlemények küldésére, akár azonnal is. 

Levél tartalma:
Készül egy alap levél, amelynek tartalma minden hónapban a küldött szöveggel módosul.
Elsősorban rövid bevezető szövegek, amelyek a teljes tartalomra vezetnek (az önkormányzat honlapja, vagy egyéb helyre, ahol az információ található). 
Hosszú szöveget sem olvasói, sem technikai szempontból nem érdemes levélben küldeni.
Szerkesztői szempontból, átláthatóbb és több témát lehet ajánlani.
Az olvasók számára kevésbé zavaró, így hamarabb elolvassák a szöveget, amelynek folytatására kattintanak, ha számukra érdekes a tartalom. A kiemeléseknél az olvasó gyors áttekintéssel látja a számára érdekes témát, így nagyobb a figyelemfelkeltés, illetve a marketing hatás, amely által elolvassák a teljes információt. 
Technikai szempontból a levelek kézbesítésének, illetve célba érésének nagyobb az esélye, ha nincs „leterhelve” túl sok szöveggel, fotóval. 
A levél második része többek között az ingyenes ajándék utalványok kódjait, a kötelező információkat, leiratkozási lehetőség stb. tartalmazza. 

Technikai kivitelezés:
A küldött szöveg alapján elkészül a levél, amelyet visszaküldünk a kijelölt kapcsolattartó e-mail címére ellenőrzés céljából. Jóváhagyás után kerül kiküldésre a lakosoknak. 

Felelősség, szerződés:
A szerződés egyszerű, mivel a Hírnök Médiát bízzák meg az értesítések küldésével, így minden felelősség cégünket terheli – ÁSZF, Adatkezelés, GDPR, küldőre vonatkozó kötelezettségek stb.
Az önkormányzat érdeke is a népszerűsítés, így biztosítja a feliratkozó modul elhelyezését, feliratkozás lehetőségét, vagy arra irányítását a honlapon, illetve egyéb lehetőségek kihasználásával közreműködik a reklámozásban.

Technikai információk:
Önálló szerver, saját küldő és e-mail cím, ellenőrzött és delegált domain.
Mivel több címre kerül küldésre, kiemelt fontosságú a biztonság! Az általunk használt SPF (Sender Policy Framework) rekord az e-mail cím hamisítás ellen létrejött technika. A fogadó fél szolgáltatója (pl.: Gmail) ellenőrzi, hogy a küldő címében szereplő domain név (nálunk a hirmail.hu) jóváhagyja a levélküldést arról az IP címről, melyről a levél érkezik. Ezzel igazolja, hogy nem vírus, kéretlen levél, spam stb.
Minden levél tartalmazza a kötelező tartalmakat (adatkezelés, kapcsolat, küldő adatai, leiratkozás lehetősége stb.).

Kiadónk rendelkezik a levelek küldéséhez
– a digitalizáláshoz szükséges programmal, illetve licenc használattal;
– levelezőprogrammal és adatbázissal;
– kötelező GDPR leírással,
– az adatok kezeléséhez szükséges adatkezelővel,
– levélküldéssel kapcsolatos szabályokra vonatkozó ÁSZF leírással,
– kötelező tartalmak (adatkezelés, kapcsolat, küldő adatai, leiratkozás lehetősége stb.).
– profi szerkesztővel, aki digitalizálja a lapot és elkészíti, illetve küldi a hírlevelet;
– meglévő levelezőlista a feliratkozott helyi lakosok és vállalkozások címével;
– önálló szerverrel, saját küldő, illetve e-mail címmel, ellenőrzött és delegált domain címmel…

Kinek biztosítjuk: kizárólag önkormányzatoknak 
Ár: 10 000 Ft/küldéstől – A levél elkészítése ingyenes Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrizhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu