4 Melléklet megjelenés

4. Melléklet megjelenés a Hírnök Magazinban – helyi, vagy regionális

A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg és kizárólag ingyenesen kerül az olvasókhoz. A színes, vidám és érdekes tartalom – család, gyerek, egészség, kutatás, világháló, technka, gazdaság, közlekedés, autó, motor, ingatlan, kert, állatok, kedvencek, különlegességek a nagyvilágból… –,  mellett, válogatott viccekkel is nevetésre fakasztjuk olvasóinkat, így a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk. Koncepciónk alapján, párttal, politikával, társadalmi problémákkal és megosztó tartalmú témákkal nem foglalkozunk. 

Lehetőség van az aktuális Hírnök Magazin bővítésére melléklettel, regionális, vagy helyi hírekkel, az adott régióban, vagy településen, amit célzottan küldünk az ott élőknek. 

Helyi melléklet önkormányzatoknak 

A címlapon a település nevével és címerével, vagy akár helyi címlappal, a település lapjaként jelenik meg az újság, amelynél a helyi hírek, események után a Hírnök Magazin tartalma egészíti ki a tájékoztatást.
A plusz oldalakat helyi hírekkel, eseményekkel, programokkal, rendezvényekkel stb., tölthetnek meg, ami a magazinnal együtt kizárólag célzottan a helyi lakosoknak kerül küldésre.
Ezzel a lakosok egy saját újságból tájékozódhatnak!
Amennyiben szeretnének helyi hirdetést is, igény esetén, annak felvételét megoldjuk, ami csökkenti a melléklet elkészítésének díját.

Regionális melléklet önkormányzatoknak, társulásoknak, egyesületeknek… 

Azok számára, akik szeretnének környezetükben több embert, illetve települést elérni, lehetőség van oldalak megvásárlására, ahol a helyi önkormányzatok, társulások, egyesületek… egy-egy oldal megtöltésével hírt adhat eredményekről, programokról, rendezvényekről stb.  

Minden vármegyének van saját megjelenése, amelyhez egyes – a járások alapján meghatározott – területeken, regionális megjelenésekkel is kiegészül a lap. Ahol igény van rá, a lakosok célzott elérésével, plusz oldalakkal tudjuk küldeni a magazint. 

A Hírnök Magazin felépítése:
Országos Hírnök Magazin – alap kiadványunk, amely minden területen megjelenik melléklettel, vagy mutációval (cserével). Kiegészítés nélkül csak azokhoz kerül, akik külföldön élnek, illetve nem tartoznak területhez.

+ Vármegye – minden Vármegyében megjelenik melléklettel, vagy mutációval (cserével): Országos + Vármegyei

+ Regionális – a vármegyei magazin, a járások alapján meghatározott regionális területeken melléklettel/mutációval bővül. Csak a kiemelt területeken! Országos + Vármegyei + Regionális 

+ Helyi – ahol igény van helyi megjelenésre, az adott területen megjelenő magazin a helyi oldaéallaé egészül ki. Országos + Megyei + Regionális (ahol megjelenik) + helyi

Technikai kivitelezés:
Kiadónk rendelkezik a QuarkXpress programmal, illetve annak Licecével, amely kiemelten az újságok tördeléséhez, szerkesztéséhez és nyomdai előkészítéséhez lett kifejlesztve. (A Hírnök Média alapítója, tulajdonosa a ’90-es évek elején elsők között tanulta meg a program kezelését és az első hazai napilapok – Magyar Nemzet, Magyar Hírlap – számítogépes tördelésében, nyomdai előkészítésében vett részt, amely alapjána a legjobb tördelő rendszernek tartjuk.) 

A megadott paraméterek alapján (karakterek száma, fotó elhelyezése) a lapzárta napjáig megkapjuk az anyagot. Munkatársunk összeállítja az oldalt, amit elküldünk ellenőrzésre, ami kizárólag jóváhagyás után jelenik meg. A Hírnök Magazinnal együtt, az adott terület lakosainak külön kerül küldésre a melléklettel kiegészítve.

Lap mérete (tükörméret / vágott méret): A/5 – 148 x 210 mm

Hírnök Szöveges megjelenés, terjedelem:
1/1 oldal  3 500 karakter /címekkel, fotó nélkül/
1/2 oldal  1 600 karakter /címekkel, fotó nélkül/
Amennyiben fotó is kerül a cikkbe, azt le kell vonni a karakterek számából: 1 db 40 x 40-es fotó -300 karakter
Betűtípus: Times New Roman Betűméret: 9,5/10

Anyagleadás: pdf,  300 dpi – szín: CMYK

 Melléklet oldalárak:
1 oldal: 50 000 Ft.
2 oldal: 40 000 Ft/oldal
3 oldal: 30 000 Ft/oldal
4 oldaltól_ 20 000 Ft/oldal
Tördelés: 5 000 Ft/oldal
Címlap 4 oldal megjelenés felett: 30 000 Ft.
A melléklet tartalmazhat hirdetést, amelynek bevétele partenrünket illeti, így a helyi vállalkozások támogatása mellett a költséget is csökkenteni lehet.


Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrízhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!.
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu