4 Melléklet megjelenés

4. Hírnök Magazin melléklet megjelenés

    A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg digitális formában, ami ingyenesen(!) kerül az olvasókhoz! Könnyen lapozható, illetve olvasható számítógépen, tableten, vagy telefonon, így a legmodernebb technika segít, hogy megtartsa hagyományos szerepét, jellegét, de fiatalos és modern legyen (interaktív tartalom, linkelhető honlapok, beágyazott videók, kattintással hívható telefonszámok, közvetlen e-mail küldés stb.)
    Aktuális, színes, vidám és érdekes tartalommal szórakoztatjuk olvasóinkat: család, gyerek, egészség, kutatás, világháló, technika, gazdaság, közlekedés, autó, motor, ingatlan, kert, állatok, kedvencek, különlegességek a nagyvilágból… A mindenki számára érdekes témák által minden korosztály szívesen lapozza!
További részletek: Hírnök Magazin bemutató
Információk a Hírnök Médiáról: www.hirnok.hu/rolunk 

A megjelenés napján, digitális kiadványunk felkerül az Info-Központ (www.info-kozpont.hu) régióhoz tartozó információs oldalára. A megjelenés utáni napon (pénteken) HírM@il (e-mail) értesítést küldünk olvasóinknak az aktuális számról.
Több mint 30 év alatt jelentős olvasótábor gyűlt össze, ami folyamatosan növekszik „trükkös toborzásunk” által is. Ingyenes ajándékokkal, utalványokkal csalogatjuk feliratkozásra az olvasókat, amit www.hirnokajandek.hu honlapunkon biztosítanak hirdetőink, akiknek hatalmas reklám, mivel lapunkkal együtt folyamatosan promotáljuk honlapjainkon és a közösségi médiákban. Az ingyenes utalványok letöltéséhez szükséges kódokat a Hírnök Magazinnal együtt küldjük, így a feliratkozottak már izgatottan várják levelünket, magazinunkat. Ez által a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk, olyanokat is, akik nem biztos, hogy feliratkoznának a magazinra. Ez mellett még többféle vonalon bővül folyamatosan adatbázisunk, partnereink, önkormányzati együttműködések, vállalkozók számára ingyenes alap megjelenés… által. 

Együttműködés – melléklet, hírek megjelenése

  Minden vármegyének van saját Hírnök Magazinja és információs oldala www.info-kozpont.hu – egyes területeken járásoknak és településeknek is – amit folyamatosan bővítünk. Minden terület magazinja a hozzá tartozó információs oldalon érhető el!
   Egyedi módon helyi, regionális (járás, vagy volt kistérség), illetve megyei szinten tudjuk leválasztani címlistánkban szereplő olvasóinkat. Ez a különleges lehetőség az önkormányzatok számára kiemelten hasznos lehet, főként, hogy az elmúlt időszakban rengeteg helyi lap megszűnt, vagy átalakult.
Regionális magazinunkat plusz oldalakkal bővítjük és a térség településeinek híreivel egészítjük ki. Igény esetén, lehetőség van vármegye, vagy országos, illetve – kapacitásunk függvényében –, akár célzottan egy településen megjelenni. A cikkek, információk Helyi Hírnök területünkön is megjelennek a regionális oldalon.    

Regionális Tartalom

Regionális mellékletben, elsősorban a települések aktualitásainak, híreinek, eseményeinek, érdekességeinek, pályázati és egyéb eredményeinek, sporteseményeinek, programajánlatainak… megismertetése a cél, de természetesen érdekes lehet a polgármester, képviselők, intézményvezetők, helyi lakosok, hírességek stb. riportjaira, széleskörű megismertetésére a saját és környező települések lakossága számára.
Amennyiben van helyi tájékoztatás, lehetőség van olyan cikkek, közlemények átemelésére, amelyek a környező lakosoknak is érdekesek lehetnek, illetve a saját település Hírnök olvasóihoz is eljutnak.  Ha nincs helyi tájékoztatás, lap, annak hiányát pótolhatja együttműködésünk, hiszen a helyi lakosokhoz is eljut, bármilyen hasonló tájékoztatás árának töredékéért, meglévő, jelentős olvsótáborral.

Kiadónk több mint 30 éve üzleti alapon működik – hirdetési bevételekből –, semmilyen politikai háttérrel, támogatással nem rendelkezik, pártpolitikai hirdetéseket, írásokat, támadó cikkeket nem közlünk, ami partnereink számára is előny, mivel így elkerülhető a konfliktus és valóban érdekes, független és pártatlan tartalmat tudunk biztosítani.

A Hírnök Magazin területi felépítése:
Országos Hírnök Magazin – alap kiadványunk, amely minden területen megjelenik melléklettel, vagy mutációval (cserével). Kiegészítés nélkül csak azokhoz kerül, akik külföldön élnek, illetve nem tartoznak területhez.
+ Vármegye – minden Vármegyében megjelenik melléklettel, vagy mutációval (cserével): Országos + Vármegyei
+ Regionális – a vármegyei magazin, a járások alapján meghatározott, kiemelt regionális területeken melléklettel/mutációval bővül:  Országos + Vármegyei + Regionális 
Helyi – ahol igény van rá, a lakosok célzott elérésével, plusz oldalakkal tudjuk küldeni a magazint: Országos + Vármegyei + Regionális + Helyi

Technikai kivitelezés

A megadott paraméterek alapján (karakterek száma, fotó elhelyezése) a lapzárta napjáig megkapjuk az anyagot. Munkatársunk összeállítja az oldalt, amit elküldünk ellenőrzésre.
A Hírnök Magazinnal együtt, az adott terület, illetve régió lakosainak célzottan kerül küldésre a melléklettel kiegészítve.

Megjelenési ütem: www.hirnok.hu/lap-megjelenesi-utem

Hírnök szöveges megjelenés, terjedelem:
1/1 oldal  3 500 karakter (szóközökkel), 2 soros címmel, fotó nélkül  (3 700 karakter 1 soros címmel)
1/2 oldal  1 600 karakter (szóközökkel), 2 soros címmel, fotó nélkül  (1 800 karakter 1 soros címmel)
Amennyiben fotó is kerül a cikkbe, azt le kell vonni a karakterek számából: 1 db 40 x 40-es fotó -300 karakter
Lap mérete (tükörméret / „vágott méret”): A/5 – 148 x 210 mm
Betűtípus:
Times New Roman Betűméret: 9,5/10  – Fotó: jpg, vagy pdf,  300 dpi – szín: CMYK
Kész Anyagleadás: pdf,  300 dpi – szín: CMYK

Regionális melléklet oldalárak önkormányzatoknak:
Ad-hoc, eseti megjelenés: 60 000 Ft/oldal
Folyamatos, szerződéses lekötés esetén:
1 oldal:         40 000 Ft/hó
2 oldal:         35 000 Ft/hó/oldal
3 oldaltól:     25 000 Ft/hó/oldal
Az árak nettó összegek és tartalmazzák az oldal tördelésének díját, de nem tartalmaznak újságírói, szerkesztői és egyéb tartalmi munkadíjat! A megrendelhető oldalak száma a terület többi településének igényétől függ, mivel meghatározott, maximális oldalszámmal jelenünk meg. 


Az alábbi megrendelő kitöltése előzetes megrendelésnek számít, nem keletkezik fizetési, vagy egyéb kötelezettség sem megrendelő, sem a Hírnök Média részéről. Végleges megrendelés kizárólag egyeztetés után történik! Együttműködés esetén szerződésben biztosítjuk a folyamatos megjelenést. (Promóciós megjelenésnél is ki kell tölteni a megrendelőt, amelynél 0 Ft. a fizetendő díj.) 


Egyéb információk, regisztrációk, nyilvántartások


A Hírnök Média Bt. Megbízható adózó

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elvégezte a(z) HÍRNÖK MÉDIA LAPKIADÓ,
KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG (adószáma/adóazonosító
jele: 20672982-2-13)  2146 MOGYORÓD NAGYHOMOKI ÚT 10. adózó minősítését.
Megállapítottuk, hogy a HÍRNÖK MÉDIA LAPKIADÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ
BETÉTI TÁRSASÁG adózó a megbízható minősítés valamennyi feltételének megfelelt, ezért
minősítése: megbízható adózó.Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrizhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu