4 Melléklet megjelenés

4. Megjelenés a Hírnök Magazin mellékleteként

    A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg digitális formában, ami ingyenesen(!) kerül az olvasókhoz! Könnyen lapozható, illetve olvasható számítógépen, tableten, vagy telefonon, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos szerepét, jellegét. 
    Aktuális, színes, vidám és érdekes tartalommal szórakoztatjuk olvasóinkat: család, gyerek, egészség, kutatás, világháló, technka, gazdaság, közlekedés, autó, motor, ingatlan, kert, állatok, kedvencek, különlegességek a nagyvilágból… A mindenki számára érdekes témák által minden korosztály szívesen lapozza!
További részletek: Hírnök Magazin bemutató
Információk a Hírnök Médiáról: www.hirnok.hu/rolunk 

Digitális kiadványunk megjelenéséről és a friss kódokról,
e-mail-ben értesítjük olvasókat!

A megjelenés utáni napon HírM@il (e-mail) értesítést küldünk olvasóinknak az aktuális számról. (HírM@il mivel kizárólag híreket közvetítünk.)
Több mint 30 év alatt jelentős olvasótábor gyűlt össze, ami folyamatosan növekszik „trükkös toborzásunk” által is. Korábban „tized” játékkal, napjainkban Ingyenes ajándékokkal csalogatjuk feliratkozásra az olvasókat. Az ajándékokat www.hirnokajandek.hu honlapunkon biztosítják hirdetőink, akiknek hatalmas reklám, mivel lapunkkal együtt folyamatosan promotáljuk honlapjainkon és a közösségi oldalakon. Az ingyenes utalványok letöltéséhez szükséges kódokat kizárólag HírM@il-ben küldjük a Hírnök Magazinnal együtt, így a feliratkozottak már izgatottan várják levelünket. Ez által a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk.
Ez mellett még többféle vonalon kerülnek adatbázisunkba, így például a vállalkozók számára ingyenesen biztosítunk alap megjelenést, ami újabb jelentős mennyiségű olvasót generál folyamatosan. 

Együttműködés – melléklet megjelenése

  Minden vármegyének van saját Hírnök Magazinja és információs oldala www.info-kozpont.hu – egyes területeken járásoknak és településeknek is – amit az együttműködések alapján, folyamatosan bővítünk. Minden terület magazinja a hozzá tartozó információs oldalon érhető el!
   Egyedi módon helyi, regionális (járás, vagy volt kistérség), illetve megyei szinten tudjuk leválasztani címlistánkban szereplő olvasóinkat. Ez a különleges lehetőség az önkormányzatok számára kiemelten hasznos lehet, főként, hogy az elmúlt időszakban rengeteg helyi lap megszűnt, vagy átalakult.
2023 végén megteremtettük az együttműködés lehetőségét, így regionális magazinunkat a térség híreivel is kiegészítjük, de igény esetén, lehetőség van vármegye, vagy országos, illetve – kapacitásunk függvényében –, akár célzottan egy településen megjelenni. 

Tartalom

Bevált koncepciónk, amit olvasóink visszajelzései is megerősítenek, hogy rövid – kb. 1 500 karakteres –, érdekes cikkek kerülnek a lapba. Elsősorban a település aktualitásainak, híreinek, eseményeinek, érdekességeinek, pályázati és egyéb eredményeinek, programajánlatainak… megismertetése a cél, de természetesen a polgármester, képviselők, intézményvezetők, helyi lakosok, hírességek stb. széleskörű megismertetésére, riportjaira a saját és környező települések lakossága számára.
Amennyiben van helyi tájékoztatás, lehetőség van olyan cikkek, közlemények átzemelésére, amely a környező lakosoknak is érdekes lehet. 

Kiadónk több mint 30 éve üzleti alapon működik – hirdetési bevételekből –, semmilyen politikai háttérrel, támogatással nem rendelkezik, pártpolitikai hirdetéseket, írásokat nem közlünk, így az együttműködés alapfeltétele a pártpolitika mentesség, ami partnereink számára is előny, mivel így elekrülhető a konfliktus. A Hírnök ÁSZF is meghatározza a tartalmi elveket és kizárja a negatív megnyilvánulások, pártpolitikai tartalmak, támadások stb. megjelenését, így valóban érdekes, független és pártatlan tartalmat tudunk biztosítani.

A Hírnök Magazin területi felépítése:
Országos Hírnök Magazin – alap kiadványunk, amely minden területen megjelenik melléklettel, vagy mutációval (cserével). Kiegészítés nélkül csak azokhoz kerül, akik külföldön élnek, illetve nem tartoznak területhez.
+ Vármegye – minden Vármegyében megjelenik melléklettel, vagy mutációval (cserével): Országos + Vármegyei
+ Regionális – a vármegyei magazin, a járások alapján meghatározott, kiemelt regionális területeken melléklettel/mutációval bővül:  Országos + Vármegyei + Regionális 
Helyi – ahol igény van rá, a lakosok célzott elérésével, plusz oldalakkal tudjuk küldeni a magazint: Országos + Vármegyei + Regionális + Helyi

Technikai kivitelezés

Kiadónk rendelkezik a QuarkXpress programmal, illetve annak Licecével, amely kiemelten az újságok tördeléséhez, szerkesztéséhez és nyomdai előkészítéséhez lett kifejlesztve. 
A megadott paraméterek alapján (karakterek száma, fotó elhelyezése) a lapzárta napjáig megkapjuk az anyagot. Munkatársunk összeállítja az oldalt, amit elküldünk ellenőrzésre.
A Hírnök Magazinnal együtt, az adott terület lakosainak célzotttan kerül küldésre a melléklettel kiegészítve.

Lap mérete (tükörméret / vágott méret): A/5 – 148 x 210 mm

Megjelenési ütem: www.hirnok.hu/lap-megjelenesi-utem

Hírnök megjelenés, terjedelem:
1/1 oldal  3 500 karakter /címekkel, fotó nélkül/
1/2 oldal  1 600 karakter /címekkel, fotó nélkül/
Amennyiben fotó is kerül a cikkbe, azt le kell vonni a karakterek számából: 1 db 40 x 40-es fotó -300 karakter
Betűtípus: Times New Roman Betűméret: 9,5/10

Anyagleadás: pdf,  300 dpi – szín: CMYK

Regionális melléklet oldalárak önkormányzatok részére:
Ad-hoc, eseti megjelenés: 84 000 Ft/oldal
Folyamatos, szerződéses lekötés esetén: 46 000 Ft/hó/oldal – 2 oldaltól: 35 000 Ft/hó/oldal
Folyamatos, szerződéses lekötés esetén 2 oldaltól: 35 000 Ft/hó/oldal
A megrendelhető oldalak száma a terület többi településének igényétől függ, mivel meghatározott, maximális oldalszámmal jelenünk meg. 
Az árak nettó összegek és tartalmazzák az oldal tördelésének díját, nem tartalmaznak újságírói, szerkesztői és egyéb tartalmi munkadíjat!


Regisztrációk / Nyilvántartások


A Hírnök Média Bt. Megbízható adózó

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elvégezte a(z) HÍRNÖK MÉDIA LAPKIADÓ,
KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG (adószáma/adóazonosító
jele: 20672982-2-13)  2146 MOGYORÓD NAGYHOMOKI ÚT 10. adózó minősítését.
Megállapítottuk, hogy a HÍRNÖK MÉDIA LAPKIADÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ
BETÉTI TÁRSASÁG adózó a megbízható minősítés valamennyi feltételének megfelelt, ezért
minősítése: megbízható adózó.Ajánlatainkat, illetve az együttműködést korlátozott számban, kapacitásunk függvényében tudjuk biztosítani!

Koncepciónk lényege, hogy párttól, nézetektől, vallástól… függetlenül, mindenki szívesen lapozza magazinunkat és az anyagi hátteret, így a függetlenséget is biztosító reklámok megrendelői se csalódjanak.
A Hírnök Média minden területen törekszik a semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére. Célunk a korrekt, független tájékoztatás, de elsősorban a vidám, érdekes, színes hírek kerülnek a magazinba, amely által valóban megőrízhető a függetlenség, ami biztosítja, hogy nyugodtan tudjuk felajánlani együttműködésünket önkormányzatoknak is!.
Célunk a szórakoztatás és az érdekes információk közvetítése, amely mellett többféle szolgáltatást és hirdetési lehetőséget nyújtunk, amely biztosítja, hogy ne szoruljunk bármilyen külső pénzforrásra. (Talán nem kell részletezni, hogy miért fontos ezt kiemelni.)

További információért keressen bizalommal: Meggyesi Gyula cégvezető 06-20-9359-952  hirnok@hirnok.hu