Pilis-Dunakanyari Hírmondó

Leírás

Lap neve: Pilis – Dunakanyari Hírmondó
Jellege: Közéleti lap
Méret: A/3
Szín: 4+4 szín és F.F.
Papírminőség: 90 g. műnyomó
Oldalszám:  8
Példányszám: 10 000
Megjelenési időszak: Havi
Megjelenési terület(ek): Szentendrei Járás 13 településén
Célközönség: Helyi lakosok
Terjesztés módja: Intézmények
Ára: Ingyenes
Hirdetés: Megjelenik

Hirdetésfelvétel: 06-70-417-995206-20-480-1751;  06-28-540-160; 06-20-935-9952;
E-mail: 
info@hirnok.huhirnok@hirnok.hu


Megjelenik a Szentendrei Járás 13 településén: Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisszentlászló, Pilisszentkereszt, Pomáz, Pócsmegyer, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu és Visegrád településeken + Békásmegyeren.
Az újság nyomtatott változata, a Kiadói hálózat terjesztésében, ingyenesen kerül az olvasókhoz. Megtalálható településenként a CBA, a Reál Pont Üzletlánc boltjaiban, a Spar, Tesco áruházakban, a fent említett helyiségek, közigazgatási, kulturális és oktatási intézményeiben (iskolák, óvodák, művelődési házak, orvosi rendelők, polgármesteri hivatalok) valamint, szolgáltatók, uszodák, fürdők, benzinkutak és üzletek pultjain, a kulturális, sportesemények helyszínein), + Békásmegyeren – 10 000 példányban.


Megjelenik: minden hónap első hete – Lapzárta: Minden hónap 25-én.


Paraméterek kész reklám esetén: Minimum 300 dpi felbontás; jpg, pdf, vagy acrobat formátum, a reklámtájékoztatóban szereplő méretek szerint.

Az árak nettó összegek, megjelenésenként értendőek!


 


L A P A J Á N LÓ

A helyi médiumok, mint a fejlődés ösztönzői, a közélet mértékadó fórumai, egyre fontosabb szerephez jutnak.  A naponta ránkzúduló, megsokszorozódott információáradatból, egyre inkább a számunkra közvetlenül hasznosíthatók kapnak elsőbbséget, az olvasókat mindinkább környezetük hírei érdeklik.

A 2004 tavaszán alapított, 2019 májusában tizenötödik évfolyamába lépő Pilis-Dunakanyari Hírmondó, a Szentendrei Járás 13 településének információhordozója, mely közéleti, kulturális tartalmával a nyugati Dunakanyar hírközlését vállalta fel (Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisszentlászló, Pilisszentkereszt, Pomáz, Pócsmegyer, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Visegrád helységekben). A régió lapja az itt élő lakossághoz, a települések sorsában érdekeltekhez szól és tájékoztatásával, a lehetőségek közhírré tételével kíván partnerkezet nyújtani.

A regionális sajtóorgánumban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél gazdagabb, közvetlenebb, közérdeklődésre számot tartó híranyaggal, aktuális hírértékű, és előremutató információt tegyünk hozzáférhetővé olvasóink számára. Ezzel szándékunk egyrészt a térségi identitás erősítése, a tájékozottságból adódó átjárhatóság iránti igény felkeltése, másrészt a különféle szolgáltatások tevékenységi formáinak minél szélesebb skálán történő megjelentetése, bemutatása. Regionális sajtónk által lehetőséget kínálunk a közönség-kapcsolat révén megvalósítható reklámra is.

Az újság nyomtatott változata, a Kiadói hálózat terjesztésében, ingyenesen kerül az olvasókhoz. Megtalálható településenként a CBA, a Reál Pont Üzletlánc boltjaiban, a Spar, Tesco áruházakban, a fent említett helyiségek, közigazgatási, kulturális és oktatási intézményeiben (iskolák, óvodák, művelődési házak, orvosi rendelők, polgármesteri hivatalok) valamint, szolgáltatók, uszodák, fürdők, benzinkutak és üzletek pultjain, a kulturális, sportesemények helyszínein), + Békásmegyeren – 10000 példányban. Hozzáférhető még a www.dunakanyar.hu információs honlapon, valamint az érintett települések honlapjain.


Kiadó neve:  Szólabda Stúdió
Kiadó vezetője:  Csatordai Katalin
Kiadó címe:
Telefon:
E-mail cím:
A lap online elérése:   http://www.dunakanyar.hu/docs/pilis_dunakanyari_kozeleti_lap.pdf
Főszerkesztő: Csatordai Katalin
Lapzárta:  Minden hó 25
Megjelenés ideje:  Minden hó eleje
Hírnök Média

Frissítve: 2019.09.23  V. M.

További információk

Hely

Pest Megye