Hirdetési lehetőségek

Egyedülálló módon kialakítottuk az egyszerű, gyors és költségkímélő HIRDETÉSFELADÁSI lehetőséget, amely többféle előnyt jelent. Honlapunkról közvetlenül meg lehet rendelni a hirdetést egy, vagy több médiában!!!
VIP partnereink ajánlataiból hosszabb távú megjelenés, illetve több terület megrendelésénél további kedvezményeket tudunk biztosítani!
Könnyű megrendelés, egyszerű fizetés – készpénz, átutalás, kártyás. Cégeknek és magánszemélyeknek!

több hely megrendelésénél nem kell külön-külön egyeztetni, illetve fizetni.

Partnereink oldalairól közvetlenül kosárba lehet helyezni a kívánt megjelenési lehetőséget, amelyet banki átutalással, kártyával, vagy székhelyünkön személyesen lehet fizetni. A fizetési módnál ki lehet választani az AJÁNLATKÉRÉS lehetőséget is, amelynél munkatársunk már az igények alapján tud ajánlatot adni.

ÖSSZES HIRDETÉSI LEHETŐSÉG

TELEVÍZIÓ             RÁDIÓ             NYOMTATOTT             INTERNET / WEB

Kérj ajánlatot AJÁNLATKÉRÉS, vagy rendeld meg közvetlenül a média saját oldalain!

Miért érdemes általunk hirdetni?
Kiadónk, a Hírnök Média 1992-ben lapkiadásra lett alapítva, s a kezdetektől
megjelenik saját újságunk, amely napjainkban is sikeres, kedvelt olvasnivaló, amit bizonyít a terjesztési helyek visszajelzése, illetve az a tény, hogy magazinunk néhány nap alatt elfogy. A fejlődést követve, többek között honlaphálózatunk is folyamatosan fejlődik és bővül, amelynek marketing részét, illetve a hirdetések szervezését profi csapatunk végzi. A legtöbb szerkesztőség számára problémás a reklámok szervezése, s a legjobban a kisebb, helyi lapoknak jelent gondot, ahol általában 1-2 ember látja el a szerkesztői és egyéb feladatokat. A legtöbbnek saját honlapja sincs, ahol többek között a hirdetési árak és egyéb információk megjelennek. Ez adta az ötletet, hogy felvállaljuk a médiaértékesítést, illetve közvetítés, amely által sok szerkesztőség problémáját meg tudjuk oldani, de a nagyobb médiák számára is segítség közreműködésünk. Azoknak a cégeknek, amelyek hirdetni szeretnének, egyszerű és átlátható megoldást nyújtunk profi szakembereink segítségével, de minden(!) megrendelőnk 5 % alap kedvezménnyel adhatja fel hirdetését, amelyhez további kedvezményeket tudunk biztosítani, amennyiben több területen, vagy hosszabb lekötéssel rendelik meg a reklámot!

Reklámra mindenkinek szüksége van! Viszont nem mindegy, hogyan és hol jelenik meg.

 

Kiadónk, a Hírnök Média által kínált saját megjelenési, hirdetési lehetőségek:

Hírnök Magazin – Mogyoród, Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Szada, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Csömör, Göd, Dunakeszi, Fót, XV. kerület, IV. kerület
Hírnök Hírportál (www.hirnok.hu) – Országos