VáciVilág

 

Honlap neve: VáciVilág
Jellege: Információk, Hírek, Programok, Események
Frissítési idő: folyamatosan
Látogatottság: 1500-3000
Célzott terület:  Dunakanyar, Vác és 40 km-es vonzáskörzete
Célközönség: 0-110 év
URL: www.vacivilag.hu
Hirdetés: Megjelenik reklám

 

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

 

Cégnév: Benpann-Ace Kft.
Felelős vezető: Szabó Richárd
Cím: Vác, Kakukk utca 2
Telefon: +36 30 325 8585
E-mail cím: info@vacivilag.hu
Munkatársak: Bartos Krisztián főszerkesztő

Hirdetési lehetőségek, díjak: Három hónapos szerződés: 15.000.- Ft
Három hónapig a vállalkozás logója szerepel minden oldalon, valamint egy oldal a HIRDETÉSEK menüpont alatt. A logó átirányít a vállalkozás saját weboldalára, facebook oldalára.


Hat hónapos szerződés: 30.000.-Ft
Hat hónapig a vállalkozás logója szerepel minden oldalon, valamint egy teljes oldal reklám a HIRDETÉSEK menüpont alatt. Teljes hat hónap alatt, havonta megjelenés a vacivilag.hu facebook oldalán. A logó átirányít a vállalkozás saját weboldalára, facebook oldalára.


Egy éves barterszerződés: 50.000.-Ft
Egy évig a vállalkozás logója szerepel minden oldalon, valamint egy teljes oldal reklám a HIRDETÉSEK menüpont alatt. Teljes egy év alatt, havonta megjelenés a vacivilag.hu facebook oldalán. Havonta egy alkalommal a Hírek-ben egy akció, program, PR cikk stb hirdetése, megjelenítése. Egyéb akciók hirdetése havonta plusz egy alkalommal. A logó átirányít a vállalkozás saját weboldalára, facebook oldalára.
A www.vacivilag.hu internetes portál logó szerepeljen a vállalkozás kiadványain /szórólap, plakát, web, facebook stb./ mint médiapartner. Az áraink a két vállalkozásra jelen esetben együttesen értendőek.
Az egy év letelte után, az oldal üzemeltetője biztosítja a lehetőséget, további egy évig ugyanezen feltételek megtartása mellett a megállapodásra.

 

 Választás: Nem jelenik meg választási hirdetés
 Politika: Nem jelenik meg politikai hirdetés

 

 

Névjegy

Frissítve 2019. 01. 26. Gy.L.